Info

Hairdreams – De onderneming

Hairdreams is een wereldwijd opererende, exclusieve partner van kappers en wordt gerekend tot de internationaal aanvoerende en meest succesvolle aanbieders van professionele haarverlengingen met echt haar.

Hairdreams is in 1994 door Gerhard Ott opgericht, wie samen met zijn vrouw tot de pioniers van de haarverlengingsbranche gerekend wordt. Vanaf het begin staat het compromisloze streven naar de kwalitatief beste haarkwaliteit, de beste aanbrengmethoden en de beste service voor de kapper-partners centraal in het werk van Hairdreams. Door deze strikte kwaliteitsoriëntering en de onvermoeibare toewijding van Gerhard Ott en zijn team is het gelukt, Hairdreams in enkele jaren van een kleine onderneming tot wereldwijd een van de meest succesvolle aanbieders van professionele haarverlengingen te maken.

Bij Hairdreams worden uitsluitend echte haren van de hoogste kwaliteit verwerkt, die zich kenmerken door een uitstekende gezondheid en natuurlijke veerkracht en elasticiteit. Deze worden met inachtneming van strenge ethische normen vanaf de hele wereld betrokken. Alleen de beste haren passeren de strenge Hairdreams kwaliteitscontroles en worden aansluitend op voorzichtige wijze veredeld.

Het resultaat van deze inspanningen is een superieure haarkwaliteit, die inmiddels als „het kenmerk“ van Hairdreams bekend staat en ertoe heeft geleid, dat topstylisten in de gehele wereld met Hairdreams werken. Daar worden regelmatig bekende filmstars, fotomodellen en andere celebrities, voor wie een perfecte hairstyling zeer belangrijk is, met Hairdreams verfraaid.

Met het innovatieve LaserbeamerXP-systeem biedt Hairdreams ook klanten met een kleiner budget de mogelijkheid mooie haarverlengingen en –opvullingen in de Hairdreams kwaliteit. Ook voor vrouwen en mannen met haarverlies en dun haar heeft Hairdreams perfecte oplossingen zoals het Microlines-systeem.

Van grote betekenis bij Hairdreams is de ondersteuning van alle partnerbedrijven. Het Hairdreams serviceteam zorgt voor een optimale begeleiding en snelle, betrouwbare levering van de Hairdreams haren – in de regel binnen 24 uur. Verder biedt Hairdreams haar partners omvangrijke ondersteuning in marketing en verkoop – – van reclame tot een omvangrijk aanbod van advertentiematerialen en verkoopuitdagingen.

Hairdreams zal ook in de toekomst alles doen, om haar partners de beste kwaliteit en de beste ondersteuning in de professionele haarverlengingen te bieden!