Veel gestelde vragen

Over extentions

Voorheen gebruikte alleen beroemdheden extentions, dreads of vlecht-extentions en konden wij er alleen van dromen. Denkt u bijvoorbeeld maar aan V.I.P’s. Tegenwoordig kunnen wij zelf een metamorfose ondergaan. Extensions zijn er voor iedereen, mannen en vrouwen. Wel moet je haar minimaal 5 à 6 cm lang zijn!  En in een goede conditie verkeren!  Dus!!! géén haar uitval hebben.
Haarverlenging
U kunt het haar ook verlengen. Dit wordt bijvoorbeeld met extensions, stuk voor stuk aan het haar bevestigd. Daarbij wordt GEEN chemicaliën of lijm voor gebruikt. Het eigen haar wordt niet beschadigt. De extentions kunnen tussen de 3 en 6 maanden in het haar blijven, afhankelijk van de snelheid waarmee het eigen haren groeit. Tevens kan men vaak het haar hergebruiken, aanvankelijk van hoe de verzorging en onderhoud is.
Dun haar
Voor zeer dun haar heeft Hairdreams zeer, dunne extensions in het assortiment. Ze zijn in 4 diktes te bestellen. Er bestaat inmiddels een groot assortiment van dreads en extentions voor iedere haartype. Uiteraard geef ik u het liefst persoonlijk advies.
Als uw haar dun is, kunt uw het meer volume geven door middel van extention’s of leuke kleuren in je haar plaatsen d.m.v. Funky colours. Dit geeft meer diepte in uw kapsel.

Garantie
U heeft 1  maand garantie op de extentions. En er kunnen ongeveer 10 extentions in de maand eruit vallen. Dit is echter normaal! Doorgaans in het leven verliest een gezond persoon gemiddeld 80 a 100 haren per dag.
Wij raden u ook aan om na 1 a 2 maanden voor her controle terug te komen. En kunt tevens de uitgevallen plukjes gratis weer terug laten plaatsen.Bij Hairdreams geldt de garantie zolang men de extensions draagt! Mits men de algemene voorwaarden ook daadwerkelijk heeft opgevolgd

 

Vragen/antwoord

Zijn extensions schadelijk voor het eigen haar?
De extensions moeten door een professional worden aangebracht of verwijderd en adviezen goed worden opgevolgd. Er dient een controle worden uitgevoerd na 6 weken. En de cliënt dient de extensions goed uit elkaar te houden (ontwarren). Voor mensen die zwanger zijn of medicijnen gebruiken raad ik het af, maar in sommige gevallen is dit bespreekbaar.
Kan ik zwemmen met extensions?
Het is raadzaam om het haar tijdens het zwemmen vast te zetten. in vlecht -knot-of staart. Daarna zorgvuldig uitwassen en extra verzorgen met de bijbehorende producten. het haar wordt niet meer vanuit de hoofdhuid gevoed
Zijn goedkoper extensions net zo goed als duurdere extensions?
Nee!  Hoe goedkoper!  Hoe droger de extensions zijn! De grote merken zijn zeer zorgvuldig met de hand geselecteerd en zijn daarom ook duurder. Maar men kan aan de verpakking zien welke merk en kwaliteitslabel eraan zit. Daarom zal ik altijd persoonlijk adviseren om voor Hairdreams te kiezen.
Hoeveel extensions heb ik nodig voor een verlenging?
Voor een verlenging heeft men gemiddeld 100 extensions nodig. Voor meer volume/verdichting te creëren, heeft men min. 50 extensions nodig.
Zijn extensions herbruikbaar?
Ja dat kan zeker.  Niet alle extensions zijn herbruikbaar.  Men kan ze opnieuw plaatsen,alleen heeft men geen garantie op verlies van de extensions de eerste 3 maanden. 10 % is normaal als men er 10 zou verliezen. Nooit weg gooien!  Men kan ze weer terug plaatsen!   Men kan ook de oude waxjes af knippen! en nieuwe waxjes er aan vast zetten!   Let er wel op!!!  Dat als de extenions af geknipt worden!!! En er een nieuw waxje aangezet wordt,  dat de extensions een stuk korter worden, als ze hergebruikt worden!
Hoe lang blijven extensions ongeveer zitten?
Dat ligt eraan hoe snel het eigen haar groeid, bij normale groei is het beste om de extensions tussen de 4 en 6 maanden eruit te laten halen. En dan nieuwe bestellen, of hergebruiken.
Wat kost het uithalen van extensions?
Het uithalen van extensions kost v.a.  20 euro voor 100 extensions
40 euro voor 200 extensions

 

Mocht u nog vragen hebben, belt u mij dan, ik sta u graag te woord.