Afro-Amerikaans& Dreads

rasta foto rasta dreads1

TECHNIEKEN PAGE ( AFRO-AMERIKAANS HAAR)  T

Haar-eXtensions Afro-amerikaans haar

Ook de mensen met” afro-amerikaans en gestraigh”t haar die kunnen extensions dragen en zijn de mensen vaak niet goed geinformeerd, Men kan ook als het haar gestraight is!! extensions dragen..  of het eigen haar ermee verlengen.  en net als andere naar gelang hoe snel het haar uitgroeid de xtensions weer omhoog moeten plaatsen. HET IS MOOIER ALS VLECHTEXTENSIIONS!

„Hairdreams Afro Straight“

Deze haarstructuur is gericht op klanten met natuurgekruld tot kroes haar, bijv. op klanten van het Afro-Amerikaanse type, die graag het haar gladgestreken of ontkroest willen dragen. Dit haartype vertoont zelfs na een intense, chemische gladstrijking nog lichte korte golvingen. Daarom lijken bij dit haartype de conventionele extensions echter kunstmatig.

Redding komt nu nabij in vorm van het haartype „Afro Straight“, die nu precies het lichte golvenbeeld van het gladgestreken en ontkroeste Afrikaanse haar vertoont. Deze haarstructuur is echter perfect geschikt voor klanten van het Afro-haartype, als ook voor alle klanten met verglijkbaar haar, die graag hun eigen haar gladgestreken of ontkroest willen dragen.

Bijzonderheden: . -glad haar met „afro-structuur“ -haarkwaliteiten Basic und Special -alle haarlengtes en haarkleuren -alle natuurkleuren -strengentypes: NO, ME, CP, MM

 

DREADLOCKs / Rastafarians : een van de OUDSTE HAARSTIJLEN!                             Die zich van nature ontwikkelen tot touwachtige plukken die “Heilig zijn voor de Rastafarians”                             en onderdeel zijn een religieus ritueel & tegewoordig erg polulair is WORLDWIDE.

 

DREAD/INSTOPPEN/INTERLOCKING ( KOMT OOK IN HET RIJTJE TCHNIEKEN.)

” ER BESTAAN VELE TECHNIEKEN: intoppen/interlocking met haaknaald “.op basis van mijn ervaring heb ik deze techniek gekozen! ” WAARVAN IK DIT DE BESTE TECCHNIEK VIND….                             Om dreads in te stoppen! gebruik een haaknaald & een vlechtechniek samen.                            ( ik pak de uitgegroeide haren en zal niet algeheel pijnloon zal zijn) uit de dread! en twist deze tussen duim en wijsvinger,                              en ik steek de haaknaald door de dread heen en pak het getwiste plukje en trek erdoor heen net als haken ik ga door naar,                              beneden todat het plukje erin gevlochten zit. Daarna ga ik over  op vlechtchniek om het ingetrokken plukje te verankeren,                              en vlecht de dread vanaf de uitgroei richtting dread. de dread/doorhalen  2 tot 3 x.

INSTOPPEN MET EEN VILTNAALD/MATRASNAALD – REUSACHTIGE NAALD MET OOG. men steekt de naald van onder af omhoog in de dread                             en stop de uitgegroeide haren in het oog en trekt zo de uitgegroeide haren in de dread.                                                         PALMROLLEN: MEN PAKT EEN DREAD EN ROLT DEZE TUSSEN DE HANDPALMEN VAN NA BENEDEN.

FINGER RUBBEN/CLOCKWISE RUBBEN

WASSEN:                     Men doet er goed aan om het haar een dag van tevoren te wassen.Zodat het goed droog is! en klaar is om in te stoppen.                             het beste is om het haar na het in stoppen een week niet te wasssen! Zodat de uitgroei zich goed kan hechten oftewel fixeren!

WAX:                        ik raad WAX JUIST AF!  het is juist beter voor een dread dat deze juist goed ontvet is! en droge dreads klitten juuist lekker.                             Wax plakt!! en trekt ontzettend veel vuil en rook aan in het haar!  en laat een dof/grijs effect achter op de dread                                Wax is voor Candle,s!!! men kan door veel VEEL VET !! te gebruiken de dread aansteken en als KAARS GEBRUIKEN1 DUS NIET DOEN!                             HET HAAR GAAT ER JUIST LOSSER VAN ZITTEN. wax maakt alles vet denk aan het gelaat-nek kussensloop- sofa ect.

UPPERCUT:                   IS HET WEG SCHEREN VAN CONTOUR RANDEN, wat momenteel erg in is.